Κεντρική  |  Προφίλ  |  Προϊόντα  |  Καλάθι  |  Παραγγελίες  |  Τα Έντυπα μας  |  Συνταγές  |  Video  |  Λίστα Γάμου  |  Καταστήματα
Ανάπτυξη  |  Θέσεις Εργασίας  |  Newsletter  |  Σεμινάρια Μαγειρικής  |  Όροι Χρήσης  |  Επικοινωνία  |  English version

Let's Cook Νικόλας Σακελλαρίου - Executive Chef
Γεννημένος στις Σέρρες ο Νικόλας Σακελλαρίου από μικρός ανακάλυψε την ιδιαίτερη κλίση που είχε προς την μαγειρική τέχνη.

Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef. Συστήνει ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή και πλούτος μοναδικών γευστικών συνδυασμών και υγιεινής διαβίωσης.

Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία Ελλάδας και Κύπρου καθώς και σε Gourmet εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και δημιουργεί την δική του «σχολή» προτείνοντας υγιεινή διατροφή και εύκολους τρόπους παρασκευής, για να κάνουμε το μαγείρεμα διασκεδαστικό παιχνίδι και μοναδικό τρόπο συνεύρεσης με φίλους και την οικογένειά μας.

Ο Νικόλας ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well.





Cinnabon
Kαζαν Ντιπί
Moυς Βανίλια
Smoothies Φράουλα με ανανά, μπανάνα και μέλι
Ακανές - Παραδοσιακό γλυκό των Σερρών
Εύκολο Ελιόψωμο
Εύκολο Παγωτό γιαούρτι με Μερέντα και μέλι
Καροτόσουπα βελουτέ
Κεμπάπ
Λαχταριστοί λουκουμάδες
Λινγκουίνι με φρέσκιες γαρίδες
Μαρμελάδα Κολοκύθα
Μοσχαράκι Μπουργκινιόν
Μπούτι αγριόχοιρου με σάλτσα μουστάρδας
Ντολμάδες με λάχανο και αβγολέμονο
Πέρδικες με σάλτσα κρασιού και πουρέ γλυκοπατάτας
Πουντίκα με πραλίνα φουντουκιού
Πουρές γλυκοπατάτας
Σπιτικά burger με φασόλια και σπιτική κέτσαπ
Στρούντελ με λαχανικά
Τηγανητό παγωτό με σιρόπι καραμέλας και φράουλες
Φαλάφελ ( αραβικό σουβλάκι)
Φρικασέ με μοσχαράκι