Κεντρική  |  Προφίλ  |  Προϊόντα  |  Καλάθι  |  Παραγγελίες  |  Τα Έντυπα μας  |  Συνταγές  |  Video  |  Λίστα Γάμου  |  Καταστήματα
Ανάπτυξη  |  Θέσεις Εργασίας  |  Newsletter  |  Σεμινάρια Μαγειρικής  |  Όροι Χρήσης  |  Επικοινωνία  |  English version

Let's Cook Νικόλας Σακελλαρίου - Executive Chef
Γεννημένος στις Σέρρες ο Νικόλας Σακελλαρίου από μικρός ανακάλυψε την ιδιαίτερη κλίση που είχε προς την μαγειρική τέχνη.

Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef. Συστήνει ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή και πλούτος μοναδικών γευστικών συνδυασμών και υγιεινής διαβίωσης.

Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία Ελλάδας και Κύπρου καθώς και σε Gourmet εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και δημιουργεί την δική του «σχολή» προτείνοντας υγιεινή διατροφή και εύκολους τρόπους παρασκευής, για να κάνουμε το μαγείρεμα διασκεδαστικό παιχνίδι και μοναδικό τρόπο συνεύρεσης με φίλους και την οικογένειά μας.

Ο Νικόλας ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well.





Εύκολο Ελιόψωμο
Υλικά

1 κιλό αλεύρι σκληρό για ψωμί 
2 φακελάκια μαγιά
1 κουτ. σούπας αλάτι
1 φλιτζάνι πράσινες ελιές σε φιλέτα
1  φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 1/2 φλιτζάνι νερό περίπου
1 φλιτζάνι κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένο
Βάζετε σε μια λεκάνη το αλεύρι, τη μαγιά, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τις ελιές το λάδι, το αλάτι και τα ζυμώνετε με χλιαρό νερό μέχρι να μην κολλά η ζύμη στα χέρια. Σκεπάζετε το μείγμα για 30 λεπτά και αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει.
Τα ζυμώνετε σε καρβέλια, αφήνετε τη ζύμη σε ένα ταψί λαδωμένο να φουσκώσει, για 20 λεπτά περίπου, χαράζετε με ένα μαχαίρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου. Καλή απόλαυση!!


Share |


εκτύπωση συνταγής αποθήκευση συνταγής αποστολή