Κεντρική  |  Προφίλ  |  Προϊόντα  |  Καλάθι  |  Παραγγελίες  |  Τα Έντυπα μας  |  Συνταγές  |  Video  |  Λίστα Γάμου  |  Καταστήματα
Ανάπτυξη  |  Θέσεις Εργασίας  |  Newsletter  |  Σεμινάρια Μαγειρικής  |  Όροι Χρήσης  |  Επικοινωνία  |  English version

Let's Cook Νικόλας Σακελλαρίου - Executive Chef
Γεννημένος στις Σέρρες ο Νικόλας Σακελλαρίου από μικρός ανακάλυψε την ιδιαίτερη κλίση που είχε προς την μαγειρική τέχνη.

Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef. Συστήνει ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή και πλούτος μοναδικών γευστικών συνδυασμών και υγιεινής διαβίωσης.

Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία Ελλάδας και Κύπρου καθώς και σε Gourmet εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και δημιουργεί την δική του «σχολή» προτείνοντας υγιεινή διατροφή και εύκολους τρόπους παρασκευής, για να κάνουμε το μαγείρεμα διασκεδαστικό παιχνίδι και μοναδικό τρόπο συνεύρεσης με φίλους και την οικογένειά μας.

Ο Νικόλας ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well.





Μοσχαράκι Μπουργκινιόν
Υλικά

1 κιλό μοσχάρι λαιμό ή σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 καρότα χοντροκομμένα σε ροδέλες
200 γραμμ. κρεμμυδάκια στιφάδου
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
250 γραμμ. μανιτάρια κομμένα στα δύο
1 φύλλο δάφνης
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι
Σε μία κατσαρόλα, βάζετε το μοσχαράκι να ροδίσει με το λάδι για 8 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Στην συνέχεια προσθέτετε τα
κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, τα καρότα, το φύλλο δάφνης και ανακατεύετε για 5 λεπτά. Στην συνέχεια σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτετε το ανάλογο νερό, ώστε να καλύψει τα υλικά της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 ½  ώρα. Καλή απόλαυση!!


Share |


εκτύπωση συνταγής αποθήκευση συνταγής αποστολή