3 κρόκοι αβγών
4 ασπράδια αβγών
200 γρ. κρέμα γάλακτος
4 κουτ. της σούπας ζάχαρη
1 φλιτζάνι espresso stretto
3 μπανάνες κομμένες σε φετούλες
Χτυπάτε την κρέμα σε πηκτή σαντιγί. Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
Σε ένα μπολ κτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τον καφέ, μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτετε την χτυπημένη μαρέγκα, ανακατεύοντας συνεχώς και αμέσως μετά τη σαντιγί, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Το αφήνετε να κρυώσει για 1 ώρα στο ψυγείο
Αδειάζετε τη mousse σε μπολ ή ποτήρια και τοποθετείτε από πάνω τις φέτες μπανάνας.