EPRESSO CHEESE CAKE

Epresso cheese cake

Ένα διαφορετικό cheesecake αρωματισμένο με εκλεκτό espresso, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Epresso cheese cake
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive

3 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο λιωμένο

300 γρ. τυρί κρέμα

150 γρ. ανθότυρο

4 φύλλα ζελατίνης μουλιασμένα σε κρύο νερό

1 φλιτζάνι espresso

3 κουτ. της σούπας ζάχαρη

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Χτυπάτε μαζί τα μπισκότα με το βούτυρο και απλώνετε το μίγμα μέσα στη φόρμα για να γίνει η βάση του cheese cake.

Χτυπάτε τα τυριά, τη ζάχαρη, τον espresso μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.

Μαλακώνετε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό. Κατόπιν τα διαλύετε σε ένα φλιτζάνι καυτό νερό. Αδειάζετε μέσα στο μίγμα τυριών.

Χτυπάτε για ακόμη 2 λεπτά και το τοποθετείτε στη φόρμα. Το ισιώνετε και το παγώνετε για 3 ώρες στο ψυγείο.

Το ξεφορμάρετε και το περιχύνετε με λιωμένη κουβερτούρα και flakes σοκολάτας