2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 χιλ.
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 ml. νερό
40 γρ. καλαμποκάλευρο
40 γρ, corn flakes
60 γρ, φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια από τις φλούδες και τα κόβουμε κάθετα σε χοντρές ροδέλες πάχους 2 εκ. περίπου. Ξεχωρίζουμε τις ροδέλες με τα χέρια και τις απλώνουμε σε ταψί . Τις πολύ μικρές, τα κέντρα δηλαδή, τα κρατάμε για άλλη χρήση.
Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσουμε την υγρασία που υπάρχει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το αλεύρι, την πάπρικα, το καλαμποκάλευρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλάι.
Θρυμματίζουμε τα corn flakes, τα τοποθετούμε σε μπολ και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά.
Βουτάμε κάθε ροδέλα κρεμμυδιού πρώτα στο μπολ με το μείγμα αλευριού και μετά σε αυτό με τη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τις ροδέλες κρεμμυδιού σε μία στρώση στο καλάθι της φριτέζας, αφού το έχουμε ψεκάσει με λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 200⁰C μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, περίπου 11-15 λεπτά.
Σερβίρουμε τα onion rings ζεστά με bbq sauce ή σάλτσα γιαουρτιού.