Υλικά
αρνάκι, κομμένο σε μερίδες: 1½ κιλό
Σπανάκι σε Φύλλα Μπάρμπα Στάθης: 500 γρ.
Μαρούλια: 450 γρ.
Σέσκουλα: 300 γρ.
Λάπαθα: 300 γρ.
Ελαιόλαδο: 1/3 φλιτζανιού
Βούτυρο: 1/3 φλιτζανιού
Άνηθος Ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης: 3 κουταλιές της σούπας
κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα: 1 ματσάκι
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Για το αυγολέμονο:
Λεμόνια: 2-3
Αυγά: 2
αλεύρι ή κορν φλάουρ: 1
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 45΄
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα και 35΄
Μερίδες: 4-6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.