Υλικά
φύλλα σφολιάτας: 2
ελαιόλαδο: 7
κουταλιές μοτσαρέλα: 500 γρ., κομμένη σε φετάκια
ντομάτες: 4 κομμένες σε ροδέλες
σκόρδο: 1 σκελίδα λιωμένη
ελιές: 4-5 κομμένες σε φετάκια
φυλλαράκια βασιλικού: 2 κουταλιές, ψιλοκομμένα και μερικά ολόκληρα για το γαρνίρισμα
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
κουκουνάρι: 50 γρ., καβουρντισμένο και ψιλοκομμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.