Υλικά
αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 500 γρ.
κεφαλογραβιέρα: 400 γρ. τριμμένη
γκούντα: 200 γρ. τριμμένη
καρότα: 200 γρ. τριμμένα
ζαμπόν: 150 γρ.
βούτυρο: 250 γρ.
αυγά: 4
μπέικιν πάουντερ: 2 κουταλάκια του γλυκού
γάλα: 250 γρ.
τυρί κρέμα (ανθότυρο ή κατίκι): για τη γέμιση
βούτυρο και αλεύρι: για τη φόρμα
καροτάκια baby σοτέ: για το γαρνίρισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 40-45 λεπτά
Μερίδες: 8-10
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.