Υλικά
κατσικάκι: 1 κιλό (μπούτι)
αγκινάρες: 10-12 καρδιές
γιαούρτι πρόβειο: 3 φλιτζάνια του τσαγιού, χωρίς την πέτσα
βούτυρο: 1 κουταλιά της σούπας
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
αυγά: 2
μοσχοκάρυδο: φρεσκοτριμμένο
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 45 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα & 45 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.