Υλικά
Αγκινάρες Μπάρμπα Στάθης: 800 γρ.
κατσικάκι, κομμένο σε μερίδες: 1½ κιλό
φρέσκα κρεμμυδάκια: 6
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι
αυγά: 2
λεμόνια: 2
αλεύρι ή κορν φλάουρ: 1 κουταλιά της σούπας
Άνηθος Ψιλοκομμένος Μπάρμπα Στάθης: 1/2 φλιτζάνι
Αλάτι: λίγο
Πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα και 55΄
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK