Υλικά κ
όκορας ελεύθερης βοσκής: 1½ - 2 κιλά, κομμένος σε μερίδες
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
κανέλα σκόνη: ½ κουταλάκι του γλυκού (προαιρετικά)
σκόρδο: 4 σκελίδες, κομμένες σε φετάκια λεπτά
ελαιόλαδο: 7- 8 κουταλιές της σούπας
κρεμμύδια: 2 κομμένα σε φέτες
ίδι από λευκό κρασί: ½ φλιτζάνι του τσαγιού
ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ψιλοκομμένα
ντοματοπελτές: ½ κουταλιά της σούπας
γαρίφαλα: 3-4 (προαιρετικά)
ζάχαρη: ½ κουταλάκι του γλυκού
θυμάρι: ½ κουταλάκι του γλυκού
μακαρόνια χοντρά: 500 γρ.
κεφαλοτύρι ή μυζήθρα: για το πασπάλισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 2-3 ώρες
Μερίδες: 6-8
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.