Υλικά
αρνίσιος κιμάς: 500 γρ. μπούτι
ρύζι: 100 γρ.
μαϊντανός: 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
γραβιέρα «Σαν Μιχάλη»: 50 γρ. τριμμένη
κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο
αυγά: 2
λιαστή ντομάτα: 100 γρ. καλά στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
θυμάρι: 1 κουταλιά του γλυκού φρέσκο ή ξερό
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
αλεύρι: για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο: 50 ml για το τηγάνισμα
Υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού:
γιαούρτι:1 κεσεδάκι
πατάτα: 1 βρασμένη και λιωμένη με το πιρούνι
μαντζουράνα: 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένη
tabasco: 3 σταγόνες
κρόκος Κοζάνης: 5-6 κλωστές διαλυμένες σε 1 κουταλιά χλιαρό ελαιόλαδο
αλάτι: λίγο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK