Υλικά
κολοκυθάκια: 1 κιλό, μικρά - τρυφερά
φρέσκα κρεμμυδάκια: 6 ψιλοκομμένα
μύδια: 600 γρ. με τα κελύφη πλυμένα και καθαρισμένα
άνηθος: 4 -5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
μαϊντανός: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
φρυγανιά: 3 κουταλιές της σούπας, τριμμένη
αλεύρι: 4 - 5 κουταλιές της σούπας
μπέικιν πάουντερ: 1/2 κουταλάκι του γλυκού
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
λάδι: για το τηγάνισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30’
Χρόνος Μαγειρέματος: 25΄
Μερίδες: 8
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK