Υλικά
κουνέλι: 2 κιλά
κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα
ζωμός κότας: 1 λίτρο
ελαιόλαδο: 50 ml
φύλλα δάφνης: 6
πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι
σάλτσα ντομάτας: 750 ml έτοιμη ή σπιτική
ζωμός κρέατος: 500 ml
θυμάρι: 1/2 ματσάκι
χοντρά μακαρόνια ή χυλοπίτες: 500 γρ.
μυζήθρα: 250 γρ. τριμμένη
λευκό κρασί: 100 ml
ζωμός λαχανικών: 300 ml
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 50-55 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα & 30 λεπτά
Μερίδες: 4-6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.