Υλικά
μοσχαρίσιο κρέας: 1 κιλό κότσι, κομμένο σε μερίδες
κρεμμύδια στιφάδου: 4 κομμένα στη μέση
κόκκινο κρασί: 1/2 μπουκάλι
ντοματοπολτός: 3-4 κουταλιές, συμπυκνωμένος
σκόρδο: 1-2 σκελίδες, ψιλοκομμένες
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι
μανιτάρια: 250 γρ.
πουρές πατάτας: έτοιμος ή σπιτικός, για το σερβίρισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα & 45 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.