Υλικά
μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε φέτες
κρασί λευκό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού
ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού
πράσινο πιπέρι: 15 κόκκους
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
σκόρδο: 4 σκελίδες, λιωμένες
καρότο: 1 τριμμένο (προαιρετικά)
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας
ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού
αλεύρι: 2 κουταλιές της σούπας
φύλλα δάφνης: 2
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα & 45 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.