Υλικά
ελαιόλαδo: 6 κουταλιές της σούπας
κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα
κρέας μοσχαρίσιο: 1½ κιλό ποντίκι ή στρογγυλό, κομμένο σε κύβους
καρότα: καρότα, κομμένα σε κυβάκια
σέλινο: 1 κλωνάρι ψιλοκομμένο
πελτέ ντομάτας: 2 κουταλιές της σούπας
σκόρδο: σκελίδες λιωμένες
πιπεριά κόκκινη: 1 κομμένη σε ροδέλες
πιπεριά πράσινη: 1 κομμένη σε ροδέλες
κύβο λαχανικών:1
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
χυλοπίτες: 500 γρ.
βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας
κεφαλογραβιέρα: τριμμένη (προαιρετικά)
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 2 ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγές από το I COOK GREEK.