Υλικά
ψωμί: 1 φραντζόλα με τραγανή κόρα και σουσάμι
σκόρδο: 2 σκελίδες, κομμένες στη μέση
ελαιόλαδο: 100ml
πιπεριές κόκκινες, πορτοκαλιές ή πράσινες: 2
φιλέτα κοτόπουλου: 2 ψημένα στο γκριλ και κομμένα σε φέτες
γκοργκοντζόλα: 200 γρ. κομμένη σε λεπτές φλούδες
μανιτάρια: 100 γρ. κομμένα σε φέτες σοταρισμένα σε λίγο λάδι
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
μαϊντανός: ψιλοκομμένος
έμενταλ: 200 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 12 λεπτά (αναμονή 10 λεπτά)
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK