Υλικά
κολοκυθάκια: 3-4 κομμένα σε ροδέλες
κρεμμυδάκια φρέσκα: 5
αυγά: 12
κεφαλογραβιέρα: 200 γρ., τριμμένη
κασέρι Μυτιλήνης: 150 γρ., τριμμένο
δυόσμος και άνηθος: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένα
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
φρυγανιά τριμμένη: 1 κουταλιά της σούπας
ελαιόλαδο: 4-5 κουταλιές της σούπας και λίγο επιπλέον για το ταψί
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30' Χρόνος
Μαγειρέματος: 30'
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.