Υλικά
Για τη ζύμη:
αλεύρι σκληρό: 400 γρ.
νωπή μαγιά: 10 γρ.
ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας
χλιαρό νερό: 250ml (περίπου)
αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού
Για τη γέμιση:
σάλτσα ντομάτα: 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού , έτοιμη ή σπιτική
μαστέλο: 350 γρ. κομμένο σε φετάκια Χίου
σπανάκι: 300 γρ. πλυμένο , καθαρισμένο και ζεματισμένο
ελαιόλαδο: 5 κουταλιές της σούπας
αλάτι: φρεσκοτριμμένο
πιπέρι: λίγο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 35’ (Αναμονή: 1 ώρα 30’)
Χρόνος Μαγειρέματος: 40’
Μερίδες: 8-10
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.