Υλικά
παντζάρια: 500 γρ. χωρίς τα πράσινα φύλλα τους
καρυδόψιχα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού χοντροκομμένη
μαϊντανός: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένος
αλάτι: λίγο
Για τη σάλτσα:
στραγγιστό γιαούρτι: 250 γρ.
μαγιονέζα: 150 γρ.
σκόρδο: 3 σκελίδες
ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK