Υλικά
Πατάτες: 8 κομμένες σε ροδέλες
κεφαλογραβιέρα:300 γρ. τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
κασέρι: 300 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
ζαμπόν: 150 γρ. κομμένο σε κομματάκια
βούτυρο: 100 γρ.
σκόρδο: 1 σκελίδα κομμένη στη μέση
κρέμα γάλακτος: 300ml
γάλα: 200ml
αυγά: 3 χτυπημένα
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30’
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγές από το I COOK GREEK