Υλικά
ρύζι αρμπόριο: 400 γρ.
κρεμμύδι: 1 πολύ ψιλοκομμένο
κρασί λευκό: 100ml
κύβος κοτόπουλου: 1
ελαιόλαδο: 50ml και 1 κουταλιά επιπλέον
βούτυρο: 50 γρ.
κρόκος Κοζάνης: 2 γρ.
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
τυρί μασκαρπόνε: 200 γρ.
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.