Υλικά
μπουτάκια αρνίσια: 3 χωρίς το κόκαλο
σκόρδο: 6 σκελίδες
μουστάρδα: 4 κουταλιές της σούπας
πράσινη πιπεριά: 1 χωρίς σπόρους, καθαρισμένη
γραβιέρα: 200 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια
ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού
λεμόνι: 1, ο χυμός
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
ρίγανη: λίγη
Για το τζατζίκι:
αγγουράκια: 3 μικρά
στραγγιστό γιαούρτι: 500 γρ.
σκόρδο: 3-4 σκελίδες, λιωμένες
άνηθος: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 45 λεπτά (αναμονή: 1 νύχτα)
Χρόνος Μαγειρέματος: 2 ώρες
Μερίδες: 8-10
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.