Υλικά
Μελιτζάνες: 4-5 φλάσκες
Ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού
Γκούντα: 350 γρ κομμένη σε φετάκια
Κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
Σκόρδο: 1 σκελίδα, ψιλοκομμένο
Ντομάτες: 2 ώριμες, σφιχτές
μαϊντανός ή βασιλικός: 2-3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
ζάχαρη: λίγη (προαιρετικά)
φύλλα βασιλικού: για το γαρνίρισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 45’ (Αναμονή: 20’)
Χρόνος Μαγειρέματος: 30'
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.