Υλικά
ντομάτες: 600 γρ., ώριμες
αυγά: 8
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι
κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα
πιπεριά πράσινη: 1 κομμένη σε λεπτές λωρίδες (προαιρετικά)
γραβιέρα Νάξου: 200 γρ., τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
ζάχαρη: 1/2 κουταλάκι
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 35 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.