Υλικά
αλεύρι: 350 γρ.
τυριά ανάμεικτα (κεφαλογραβιέρα, φέτα σκληρή, γραβιέρα): 220 γρ. τριμμένα
μαγιά: 25 γρ.
μαϊντανός: λίγος, ξερός
αυγά: 2
ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας
νερό: 1/2 φλιτζάνι, χλιαρό
ελάχιστο αλάτι: για τη ζύμη και λίγο χοντρό για το πασπάλισμα
δεντρολίβανο: για το γαρνίρισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά (αναμονή: 1 ώρα)
Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά
Μερίδες: 2 ταψάκια
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.