Υλικά
λευκό κρασί: 100 ml
γκοργκοντζόλα: 80 γρ. λιωμένη με πιρούνι
ροζ πιπέρι: 1 κουταλιά της σούπας, σπασμένους
πιπέρι μαύρο: φρεσκοτριμμένο
αλάτι: όσο θέλετε
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
φρέσκα κρεμμυδάκια: 2 ψιλοκομμένα
βούτυρο: 40 γρ.
κρέμα γάλακτος: 100ml
φλούδες πορτοκαλιού: για το γαρνίρσμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.