Υλικά για 2 μερίδες:
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε φιλέτα και αλείφουμε όλες τις επιφάνειες με αλάτι και το μείγμα πιπεριού. Τοποθετούμε τα φιλέτα στις ειδικές σακούλες προσθέτοντας μέσα και τις φέτες λεμόνι. Γεμίζουμε με νερό τη συσκευή Sous Vide και ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία μαγειρέματος στους 65 °C. Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το βάρος του φιλέτου.
Για ένα μεσαίο στήθος, πάχους 4 εκ. αρκούν 2 ώρες. Μετά από δύο ώρες, αποσύρουμε τις σακούλες από τη συσκευή και σερβίρουμε το κοτόπουλο είτε αμέσως ως διαιτητικό γεύμα, είτε του δίνουμε χρώμα και μία υπέροχη κρούστα σε ένα καλά θερμαινόμενο τηγάνι, αφού το έχουμε ταμπονάρει με λίγο χαρτί κουζίνας.
Οτιδήποτε και αν μαγειρέψουμε σε κενό αέρος, μπορούμε να κρατήσουμε τον ζωμό από την σακούλα για να φτιάξουμε μια εξαιρετική και πλούσια σε γεύση συνοδευτική σάλτσα ή να δώσουμε επιπλέον νοστιμιά σε επόμενες δημιουργίες μας. Τον χρησιμοποιούμε αμέσως ή τον διατηρούμε στο ψυγείο/στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση.