Υλικά
ρεβίθια: 600 γρ., βρασμένα
κουκουνάρι: 80 γρ.
ταχίνι: 1/2 φλιτζάνι
κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο
φρέσκα κρεμμυδάκια: 3 ψιλοκομμένα
σκόρδο: 3 σκελίδες πολτοποιημένες
2-3 λεμόνια: ο χυμός
ελαιόλαδο: 1/3 του φλιτζανιού
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
άνηθος: 2-3 κουταλιές, ψιλοκομμένος
αραβικές πίτες: για το γαρνίρισμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 2 λεπτά
Μερίδες: 4-6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.