Υλικά
λουκάνικο: 1 κιλό μοσχαρίσιο
λευκό κρασί: 1 ποτήρι
φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες
σέλινο: 500 γρ. μόνο τα φύλλα
πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες
τζίντζερ: 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο
κρεμμύδι: 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος
ντομάτες: 2 μεγάλες
ελαιόλαδο: 30 ml
ζωμός λαχανικών: 250 ml
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
ζάχαρη:λίγη
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 35-40 λεπτά
Μερίδες: 4-6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK