Υλικά
μοσχάρι γάλακτος: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους
κολοκυθάκια: 1½ κιλό, μικρά
κρεμμύδι ξερό: 1 τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
ντομάτες: 1 κιλό ώριμες, τριμμένες ή 500 γρ.
σκόρδο: 2 σκελίδες, χοντροκομμένες
λάδι: 1 φλιτζάνι
μαϊντανός: 1 ματσάκι
κύβος λαχανικών: 1
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30’
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα και 30’
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK