Υλικά
μοσχάρι νουά ή κιλότο: 1.200 γρ.
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο: 6 κουταλιές της σούπας
μανιτάρια: 200 γρ. ψιλοκομμένα
ψίχουλα ψωμιού: 3 κουταλιές της σούπας, μπαγιάτικα
φρέσκα κρεμμυδάκια: 2 ψιλοκομμένα
κρασί: 180ml λευκό ξηρό
μουστάρδα: 1 κουταλιά της σούπας
τυρί μετσοβόνε: 160 γρ. τριμμένο
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα & 45 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.