Σε ένα φαρδύ μπολ ή σε ένα πιάτο αλατοπιπερώνουμε το αλεύρι.
Βουτάμε και καλύπτουμε καλά το κοτόπουλο με αλεύρι και τινάζουμε για να φύγει το περιττό.
Χτυπάμε τα corn flakes στον πολυκόφτη, τόσο όσο να τα θρυμματίσουμε χωρίς όμως να γίνουν σκόνη και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα μπολ ή πιάτο.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ξινόγαλο, τη μουστάρδα, το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και το φασκόμηλο.
Βουτάμε τα κομμάτια κοτόπουλου στο μείγμα με το ξινόγαλο και στη συνέχεια στα θρυμματισμένα corn flakes .
Προθερμαίνουμε τη φριτέζα αέρος στους 200 °C.
Kαλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί το καλάθι μαγειρέματος και τοποθετούμε τα chicken nuggets .
Ψεκάζουμε τα nuggets με λίγο λάδι και ψήνουμε για περίπου 10-12 λεπτά.
Στη μέση του ψησίματος, ελέγχουμε και γυρνάμε τα nuggets αν χρειάζεται.
Συνοδεύουμε με … τηγανητές πατάτες που επίσης έχουμε μαγειρέψει με ελάχιστο λάδι στην φριτέζα αέρος.