Υλικά
στέικ μοσχαρίσιο: 800 γρ. κομμένο σε 4 κομμάτια
ροζέ κρασί: 100ml
μαύρο, ροζ και πράσινο πιπέρι: 2 κουταλιές της σούπας
αλάτι: όσο θέλετε
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
αλεύρι: 1 κουταλιά της σούπας
βούτυρο ή μαργαρίνη: 40 γρ.
κρέμα γάλακτος 30% ή 15%: 200ml
γούστερ σος: 1 κουταλιά της σούπας
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.