Υλικά
σφολιάτα: 1 φύλλο
φιλέτο μοσχαρίσιο: 1 κιλό
ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας
βούτυρο: 25 γρ. και λίγο επιπλέον για να αλείψετε το ταψί
μανιτάρια: 100 γρ., ψιλοκομμένα
πιπεριά Φλωρίνης: 1 ψιλοκομμένη
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
αυγό: 1 χτυπημένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.