Υλικά
ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα
δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι
βερίκοκα ξερά: 20
βούτυρο: 50 γρ.
λευκό κρασί: 200ml
χυμός πορτοκαλιού: 300ml
χυμός λεμονιού: 4 κουταλιές της σούπας
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 50 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά
Μερίδες: 6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK