Υλικά
μπουτάκια κοτόπουλου: 12
φασκόμηλο ή εστραγκόν: 12 φύλλα
κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο
βούτυρο: 4 κουταλιές της σούπας
λάδι: 4 κουταλιές της σούπας
κρασί: 150ml λευκό ξηρό
κύβος κότας: 1
φέτα μαλακή: 150 γρ., λιωμένη με πιρούνι
πατάτες: 750 γρ. μικρές
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 35
Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα και 30’
Μερίδες: 4-6
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.