Υλικά
πίτες: 8 λεπτές αραβικές ή τορτίγιες (μεξικανικές κρέπες)
πράσα: 2 κομμένα σε ροδέλες
φρέσκα κρεμμυδάκια: 2 ψιλοκομμένα
μανιτάρια: 100 γρ. μικρά, καθαρισμένα
βούτυρο ή μαργαρίνη: 50 γρ.
καλαμπόκι: 150 γρ. βρασμένο
φασολάκια πράσινα: 150 γρ. βρασμένα
καρότα: 3 βρασμένα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
μπέικον: 100 γρ. σε φέτες
κασέρι ή γραβιέρα: 300 γρ.
ταμπάσκο: 2-3 σταγόνες
σάλτσα ντομάτας: ½ φλιτζάνι του τσαγιού, έτοιμη ή σπιτική
αλάτι: λίγο
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.