Προθερμαίνουμε το νερό στη συσκευή Sous Vide στους 85°C. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην ειδική σακούλα και σφραγίζουμε στον σακουλοποιητή. Βυθίζουμε τη σακούλα στο Sous Vide, ρυθμίζοντας τον χρονοδιακόπτη για μια ώρα και 10 λεπτά. Όταν τελειώσει ο χρόνος αφαιρούμε τη σακούλα από τη συσκευή και όλο το περιεχόμενο από τη σακούλα. Tο πιάτο πέντε αστέρων που δημιουργήσαμε είναι έτοιμο για σερβίρισμα
Σε οποιαδήποτε συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε καρυκεύματα, βούτυρο ή λάδι ή όποιο μαγειρικό έλαιο επιθυμούμε, βότανα και μπαχαρικά απευθείας στη σακούλα κενού αέρος. Επειδή το φαγητό βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα μπαχαρικά και δεν εξατμίζονται τα υγρά των υλικών, απορροφά καλύτερα τα αρώματα και τις γεύσεις τους