Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Λαδώνετε καλά ένα παραλληλόγραμμο ταψάκι.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Ρίχνετε τις ντομάτες, ανακατεύετε και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
Βήμα 3
Στο μεταξύ απλώνετε τη ζύμη στο ταψάκι και τη βάζετε στο φούρνο στο γκριλ για 5 λεπτά μέχρι να σφίξει λίγο.
Βήμα 4
Βγάζετε το ταψάκι από το φούρνο, ρίχνετε στη ζύμη τη σάλτσα ντομάτας και την απλώνετε παντού. Προσθέτετε τα ντοματίνια και έπειτα τοποθετείτε τις αντζούγιες σε παράλληλες γραμμές, φτιάχνοντας ρόμβους.
Βήμα 5
Βάζετε ξανά το ταψί στο φούρνο και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η βάση και να γίνει τραγανή. Σκορπίζετε πάνω στην πίτσα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε συνοδεύοντας με πράσινη σαλάτα.
Πηγή olive.gr https://bit.ly/3dY4Gq8