Μερίδες: 5-6
10' προετοιμασία - 10' τηγάνισμα - 8 ώρες αναμονή - Σύνολο: 8 ώρες και 20'
Για να ετοιμάσουμε τους ρεβυθοκεφτέδες, πρώτα χτυπάμε καλά στον πολυκόφτη τα ρεβύθια μαζί με 1-2 κουταλιές νερό, ώσπου να έχουμε μια σφιχτή πάστα.
Τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε να ενωθούν καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα, να σφίξει.
Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι και σε μπόλικο καυτό λάδι για 1-2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πηγή: gastronomos.gr https://bit.ly/3R6tieQ