Υλικά
βούτυρο: 65 γρ.
κρεμμύδι ξερό: 200 γρ.
αστεροειδής γλυκάνισος: 2
δυόσμος φρέσκος: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
μουστάρδα με σπόρους: 250 γρ.
ζωμός κότας: 500ml
αλάτι: 1/3 κουταλιά της σούπας
πιπέρι: φρεσκοτριμένο
ρόζ πιπέρι: 4-5 κόκκοι
κρέμα γάλακτος: 150ml
ντομάτα: 1 φρέσκια, καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους, ψιλοκομμένη
φιλέτο γαλοπούλας: 700 γρ .
ελαιόλαδο: για το άλειμμα
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.