Υλικά
φύλλο καταΐφι: 250 γρ.
κοτόπουλο: 600 γρ. στήθος, ξεκοκαλισμένο
λάιμ: 2 το ξύσμα
τζίντζερ: 20 γρ. τριμμένο
κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο: 60 ml
λευκό κρασί: 60 ml
κρέμα γάλακτος: 150 ml
γιαούρτι στραγγιστό: 100 γρ.
μαϊντανός: 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος
αλάτι: όσο θέλετε
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
Χρόνος
Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά
Μερίδες: 4
Βήματα παρασκευής
Συνταγή από το I COOK GREEK.