1/2 φλιτζάνι χυμό cranberry
1 φλιτζάνι γιαούρτι
11/2 φλυτζάνι παγωμένες φράουλες χωρίς ζάχαρη
1 φλιτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα χωρίς ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι πάγο
Τοποθετείστε όλα τα υλικά εκτός από τον πάγο σε ένα μπλέντερ. Καλύψτε και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέστε τον πάγο αν το επιθυμείτε και ανακατέψτε καλά.
Παραλλαγή:
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χυμό cranberry με γάλα και σε ένα μπλέντερ να ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τον πάγο. Ρίξτε το μείγμα σε φορμάκια για παγωτό, τοποθετείστε τα στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξουν και απολαύστε το δικό σας σπιτικό παγωτό!